Keeperstrainer NICK

Sinds 2009 verzorg ik al keeperstrainingen op verschillende hockeyverenigingen, op elk niveau en vanaf jong tot oud en van assistent keeperstrainer tot keeperscoördinator. Met mijn rijk gevulde rugzak aan ervaring en mijn visie op keepen stel ik mij beschikbaar om jou of jouw keeper(s) een stap verder te helpen.

In samenwerking met EKA4Clubs organiseer ik clubtrainingen, maar ook vanuit Freelancer NICK vallen (privé) keeperstrainingen, workshops over keepers en onafhankelijk advies onder de mogelijkheden.

Al vanaf €60,- per uur 

Keeperstrainer


Docent Lichamelijke Opvoeding NICK

 

Bewegen is niet alleen een vaardigheid die nodig is bij het sporten, maar het is ook een onderdeel van je identiteit en dus veel meer. Naast aandacht voor (nog) beter leren bewegen is er vanuit mijn visie ook aandacht voor het sociaal-emotioneel vlak en de ontwikkeling naar een (nog) beter mens.

In samenwerking met Mindset Movers organiseer ik bewegingsactiviteiten op basisscholen en BSO's, maar kan ik ook als docent LO de gymlessen verzorgen, ondersteunen bij (school)kampen of eventueel brainstormen

Al vanaf €30,- per uur. 


Sportprofessional NICK


Iedereen wilt graag het beste uit zichzelf halen en verder komen met hun mooi plannen en nieuwe concepten. Maar soms kom je even vast te zitten in een bepaald denk patroon of lukt het niet om het project alleen af te ronden.    

Deze stimulans kan vaak worden gegeven door een professional met enige ervaring en andere ideeën. Of het nou complexe uitdagingen zijn of gewoon even de handen uit de mouwen steken, elke uitdaging heeft zijn eigen antwoord. Onder het kopje "Over mij" vertel ik meer over mijn ervaringen en verder sta ik altijd open voor een goed gesprek en te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

 
Afhankelijk van de aard van de uitdaging.
Al vanaf €30,- per uur mogelijk. 

sport professional